WordPress

Banen in de creatieve branche

Tegenwoordig zijn er veel mensen die een opleiding doen in de creatieve hoek. Het is dan ook wel logisch dat ze na hun studie een baan nodig hebben in de creatieve branche. Het ligt er natuurlijk wel aan wat voor creatieve opleiding je doet welke baan het beste bij jou past. De PABO is bijvoorbeeld ook best wel een creatieve opleiding maar daarbij krijg je een andere baan als dat je creative business studeert. Als je een opleiding hebt gedaan waar je veel websites hebt gemaakt kun je gaan werken bij een webdesign bureau. Dit is best wel leuk omdat je websites gaat bouwen maar dat niet alleen. Er zit namelijk nog veel meer achter dan alleen een website in elkaar zetten waardoor je ook nog wel je kennis moet gebruiken.

Waar kun je een webdesigner worden

Er zijn verschillende bedrijven waar je een webdesigner kan worden. Eén daarvan is stuurlui.nl. Bij dit bedrijf werken ze met WordPress omdat dit het meest gebruiksvriendelijke op de markt is. Je helpt klanten om een zo goed mogelijke website te maken die helemaal bij hen past. Ook blijf je in contact met je klanten zodat er altijd dingen aangepast kan worden. Je moet wel hbo denkniveau hebben waardoor het dus wel belangrijk is dat je een hbo studie hebt gedaan. Dit helpt je ook wel omdat je nog met veel meer bezig moet houden dan alleen de website zelf maken.

Waarom bij dit bedrijf werken

Je hebt nu kunnen lezen wat je allemaal gaat doen en dat je hbo niveau moet hebben maar waarom moet je eigenlijk bij dit bedrijf gaan werken? Hier zijn een paar redenen voor. Ten eerste zit het bedrijf in utrecht waardoor het pand goed te bereiken is. Daarnaast werkt het bedrijf ook voor grote merken zoals action, heineken, kwekkeboom en miele. Ook hebben ze allerlei certificaten en awards gewonnen en zijn de google reviews heel goed.